Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Antignosztikus humor: (a néger és az árja)

2010.04.02

A néger, aki megerőszakolt egy fehér nőt bíróság előtt áll. A bíró kérdez tőle.

Bíró: Maga erőszakolta meg azt a hölgyet?
Néger: Igen.
Bíró: Mivel tud védekezni?
Néger: Saját védelmemben szeretném felolvasni Lanz von Liebensfeldnek a nácizmushoz köthető legismertebb okkult misztikus írásának egyik részletét.

„»A beavatott - az "ezoterikus" - számára az árjakereszténység nem más, mint l. átszellemült fajtörténelem (Atya), 2. fajetika, fajesztétika (Fiú) és 3. fajmetafizika (Szellem). Minden árjakeresztény szentség, minden jelkép e három szimbólumban (Atya-Fiú-Szent Szellem) mutatkozik meg. [...] Az ezoterikus felfogás szerint a szőke, hős árja faj nem más, mint maga Krisztus, aki elhagyta egykori isteni hajlékát - egy istállóban jött a világra... E földi köntösében szenved el kínokat és fájdalmakat, hal kereszthalált az alacsony faj ölelésében. De mindezek ellenére dicsőségesen felemelkedik sírjából, mert le kellett szállnia az alacsony faj lapályaira - "a pokolba merülni" -, hogy ami még menthető a sötétből, azt a hősi árja faj világosságába emelje. [.. .] Krisztust, a tiszta árját magunkban és jószágainkban újra fel kell támasztanunk és hagynunk kell feléledni. [...] Az "eredendő bűn" és a "halálos bűn" fajvétkek, a fajetika elleni vétségek melyek büntetést és poklot jelentenek. (...) A "legújabb ítélet" nem más, mint egy választás, a kiválasztás és a kiválasztódás ideje az általános összekeveredés ideje után, a tiszta, hős árja fajhoz való visszatérés ideje.”

Bíró: Miben menti ez Önt?

Néger: Ha Liebensfeld írását igaznak vesszük, akkor a négerek számára a fehérek megerőszakolása egyfajta metafizikai élményt jelent. Saját fekete testüket akarják mintegy megtisztítani a szép, metafizikai mélységeket magában hordozó fehér testtel. Továbbá, ha figyelmesen elolvassuk Liebensfeld írását, akkor arra is rájöhetünk, hogy a négerek sóvárgása a fehérek iránt valójában a pokol sóvárgása a menny iránt, akik a fehéreket azzal, hogy megerőszakolják lényegében saját magukhoz, vagyis a pokolba húzzák. Én is ezért erőszakoltam meg ezt a hölgyet, hogy megtisztítsam benne testemet, és kapcsolatba kerüljek a transzcendenssel. Vajon Önök nem sóvárognának a mennyország iránt, ha a pokolban kellene sínylődnünk. Minden lénynek joga van a transzcendenciához. Ezért kérem felmentésemet a jogos nemi erőszak alapján.

Bíró: Igen, igaza van. Tisztelt esküdtszék, kezdeményezem a vádlott felmentését.

Ajánlom ezzel kapcsolatban megnézni ezt az oldalt:

http://www.artemis89.eoldal.hu/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.